Wielersport 2020

Fietsen zit in onze cultuur, Nederland Fietsland.

Zoals alles verandert, is ook deze fietscultuur in beweging. De afgelopen vijf jaar laten een stijging zien van het gebruik van de fiets, zowel de racefiets, mountainbike als de BMX. Dit is een erg positieve ontwikkeling! De vraag naar nieuwe vormen van wielersport, zoals de strandraces, stijgt, de (wieler)sporter zelf verandert en ook de nieuwe vormen van wet- en regelgeving veranderen de wielersport. Genoeg aanleiding voor de KNWU om samen met wielerminnend Nederland te oriƫnteren op de toekomst!

Stellingen

Er zijn negen stellingen opgesteld die o.a. betrekking hebben op de rollen en taken van de KNWU, de financiƫle bijdrage van de KNWU-leden, de vrijwilligers maar bijvoorbeeld ook over clubkleding. Wij willen de wielersport zo optimaal mogelijk ontwikkelen en ondersteunen. Daarom moeten wij meegaan in veranderingen maar ook innoveren oftewel; de KNWU is opzoek naar jouw visie!

Discussieer mee!

Is deze discussie iets voor jou? Heb jij hier een mening over die je graag wil delen? Draag jij de wielersport een warm hart toe wil je dit blijven doen? Meld je dan aan via www.wielersport2020.nl. Hier kun je tevens terecht als je zelf een bijeenkomst wilt organiseren bij jou op de vereniging!

Bij vragen of opmerkingen kan contact met ons worden opgenomen via wielersport2020@knwu.nl