Nieuw: Het KNWU Kennisplatform!

Ben je een verenigingsbestuurder met vragen over de Drank- en Horecawet? Of een trainer die op zoek is naar een standaard jaarplan? Of een organisator die wil weten hoe een draaiboek in elkaar gezet kan worden? Of heb je een andere vraag met betrekking tot de wielersport waarop je een antwoord wilt?

Kennis delen is kracht!
Dan ben je op het nieuwe KNWU Kennisplatform aan het goede adres! Op deze nieuwe website kun je  als verenigingsbestuurder, trainer of organisator je kennis verbreden en verdiepen. Ook kun je je eigen ervaringen en kennis delen met kaderleden door heel Nederland!

Hoe?
Tijdens de Dag van de Wielersport die afgelopen weekend plaatsvond met het toepasselijke thema ‘Samen sturen op kennis’, werd het Kennisplatform op een feestelijke manier gelanceerd. Het Kennisplatform is simpel en snel via kennis.knwu.nl te bereiken om een antwoord te vinden op de vragen waar je mee zit.

Ideeën?
Heb je ideeën, opmerkingen of vragen over het Kennisplatform? Mailen kan naar kennisplatform@knwu.nl of neem contact op via het contactformulier op het Kennisplatform.