Ben je trainer, coach, instructeur, combinatiefunctionaris, jurylid, ploegleider, soigneur of bestuurder? Dan kun je ons helpen!

Je doet belangrijk werk en weet als geen ander wat er speelt binnen je vereniging en waar je behoefte aan hebt. Jouw mening telt! Wij gebruiken deze graag om onze ondersteuning, begeleiding en opleidingen nog beter af te stemmen op jouw behoefte. We zijn op zoek naar mensen die actief zijn binnen verenigingen, niet alleen naar ervaren en gediplomeerde mensen, maar zeker ook naar enthousiaste en actieve vrijwilligers, bijvoorbeeld ouders die een handje helpen bij het team van hun kind of senioren die af en toe een jeugdwedstrijd leiden. Al deze mensen nodigen wij uit om zich op te geven als panellid voor de Sportkadermonitor, een sportbreed initiatief vanuit NOC*NSF.

Als je je opgeeft, ontvang je in de zomer van 2015 het verzoek een vragenlijst in te vullen. Wellicht benaderen wij je in de toekomst vaker voor het invullen van een korte vragenlijst. Het staat je per keer vrij om de vragenlijst wel of niet in te vullen. Uiteraard informeren wij je over de uitkomsten van de Sportkadermonitor. Als je nu al meer wilt weten over de uitkomsten van eerdere metingen dan kun je hier een kijkje nemen. Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Sportkadermonitor en wil je jouw mening laten horen, dan kun je je hier inschrijven. Uiteraard houden wij ons bij het samenstellen en het beheer van de panels en bij de rapportages aan de wet- en regelgeving voor de omgang met persoonsgegevens. Jouw gegevens zullen nooit herkenbaar worden opgenomen in een rapportage en worden ook niet kenbaar gemaakt aan je vereniging